Ankara kırmızı beyaz      

Ankara kırmızı beyaz    

ABONE OL
29 Ekim 2022 16:09
Ankara kırmızı beyaz      
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara/ OLAYNET– Anakent Belediyesi, Cumhuriyetin 99’uncu yılını birbirinden renkli etkinlik ve konserlerle kutlamayı sürdürüyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Başkent’in cadde ve bulvarlarını Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatan ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında da billboardlar ve afişlerle kutlama mesajları yayımladı. Cumhuriyet Marşları gün boyu Ankara Metrosu ve otobüslerde çalınırken, EGO’ya ait toplu taşıma araçları da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz olarak hizmet verdi.

Cumhuriyet Bayramı törenleri kapsamında devlet erkânı ile Anıtkabir’i ziyaret eden Ankara Anakent Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet’in 99. yıl dönümünü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımla kutladı. Yavaş’ın paylaşımında şu aözleri kullandı:

“Cumhuriyet gelecektir, Cumhuriyet Başkent’tir. 99. yılımız kutlu, 100’ümüz Atatürk’e dönük olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.”

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Duman ve Sefo’nun verdiği konserlerle günle öncesinden başlayan Anakent Belediyesi, Cumhuriyet Yolunda 99. Yıl”etkinliklerinin üçüncü gününde sevilen sanatçı Levent Yüksel’i Atatürk Orman Çiftliği’nde Ankaralı hayranlarıyla buluşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankaralı hayranlarıyla kutlama fırsatı sundukları için Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Mansur Yavaş’a teşekkür eden Levent Yüksel, “Çok teşekkür ediyoruz Mansur Başkan’a. Bu Cumhuriyeti bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Daha yüzlerce sene Cumhuriyetle yaşamak dileğiyle” dedi.

ABB’ye bağlı daire başkanlıkları ve iştiraklerin tanıtım stantlarının da bulunduğu alanda çocuklar panayırda gönüllerince eğlenirken yetişkinler de DJ Murat Muratlı performansı eşliğinde müzik dolu dakikalar yaşadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP