ADAMOB dönem sözcüsü Güney Yılmaz…

ADAMOB dönem sözcüsü Güney Yılmaz…

ABONE OL
15 Eylül 2022 17:30
ADAMOB dönem sözcüsü Güney Yılmaz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET– Adana Mali Müşavirler Odası, Tabip Odası, Eczacı Odası, Diş Hekimleri Odası, Veteriner Hekimleri Odası, Barosu ve TMMOB İKK bileşenlerinden oluşan Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) Dönem Sözcüsü Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Mm Güney Yılmaz oldu.

Dönem sözcülüğünü Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş’ten devralan Mali Müşavir Güney Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle bu önemli ve zor görevi, ülkenin en sıkıntılı günlerinde, pandemi koşullarında büyük bir özveri ve başarıyla yürüten Adana Tabip Odası Başkanımız Dr. Selahattin Menteş’e çok teşekkür ederim. Ayrıca dönem sözcülüğü görevini güven içerisinde teslim eden tüm başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ülkemiz ekonomik alanda zor zamanlar geçiriyor. Hizmet sektörü içinde yer alan üyelerimiz enflasyonist ortamdan olumsuz olarak en çok etkilenen kesimlerden birini oluşturmaktadır. Günden güne en yoksul ile en zengin arasındaki makas açılmakta, orta sınıf giderek yoksullaşmaktadır. Bu koşullar altında ADAMOB bileşenleri olarak ve birliğimizin esas misyonu olan üyelerimize, ülkemize, kentimize ve halkımıza değer sunmaya, sorunlarımıza çözümler aramaya ve öneriler geliştirmeye devam edecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP