“Vatandaşların yükünü hafifletecek pek çok adım attık”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Vatandaşların yükünü hafifletecek pek çok adım attık”

“Vatandaşların yükünü hafifletecek pek çok adım attık”

ABONE OL
7 Ağustos 2022 10:28
“Vatandaşların yükünü hafifletecek pek çok adım attık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi’nde Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde konuşurken, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının satır başları şöyle:

İş birliğini, barışı, diplomasiyi önceleyen dengeli politikamızla Rusya-Ukrayna savaşının olumsuz etkilerinden ülkemizi korumayı başardık. T

Fahiş fiyat artışlarıyla enflasyon sebebiyle vatandaşların yükünü hafifletecek pek çok adım attık, atıyoruz.

Sayın Putin’le de bunları hep konuştuk. Tahran’da da yine konuşmuştuk. Şimdi bizimle bu alanlarda da ortak yatırımlara girmek isteyen dünyadaki süper güçler var. Güçlü olursan bunlar oluyor. Olmadığınız sürece olmuyor. Muharebe meydanlarında kendilerini ispatlayan SİHA’larımızın savaş doktrinlerini yeniden yazan kabiliyetini artık tüm dünya kabul ediyor.

İnşallah 29 Ekim 2022’de TOGG’un Gemlik Fabrikası’nın resmi açılışını ve ilk seri üretim aracının banttan inme törenini gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk çeyreğinde TOGG’u vatanımızın yollarında görmeye başlayacağız.

Türkiye Cumhurbaşkanı olarak yenilikçi, kaliteli ve kendi alanında çığır açan projelerin desteklenmesine çok ama çok ehemmiyet veriyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Türkiye için hayal kuran ve bu hayallerini gerçeğe dönüştürmeye çalışan siz iş insanlarımızı her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz.

Koronavirüs salgını sürecinde yaşananlar bu gerçeği çarpıcı bir şekilde ortaya koymuştur. Dünyanın en zengin, en müreffeh ülkeleri bile sağlık çalışanları ve vatandaşları için maske bulamadı. Asgari sağlık hizmetlerini sunmakta zorlandığı günler yaşadı.

Sanayi ve ticaret yoğunluğu yanında yeşilinin ve denizinin doğal güzellikleriyle de iç turizmde önemli bir destinasyon olan Kocaeli, bu alanda da kendini hızla geliştiriyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP