Kent Orkestrası Kızkalesi’nde konser verdi

Kent Orkestrası Kızkalesi’nde konser verdi

ABONE OL
8 Ağustos 2022 11:49
Kent Orkestrası Kızkalesi’nde konser verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin- Anakent Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kent Orkestrası, kenti ezgilerle dolduruyor. Yaz boyunca birçok noktada konser veren Kent Orkestrası, bu kez de Erdemli ilçesi Kızkalesi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Anakent Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliği ile düzenlenen ‘Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu Mersin Etabı’ Kızkalesi sahilinde start vermişti. 17 erkek, 12 kadın takımının kıyasıya mücadele ettiği, Türkiye’nin yanı sıra KKTC ile Ukrayna’dan da sporcuların katıldığı turnuvaların akşamında Kızkalesi sahilinde, Büyükşehir Kent Orkestrası sahne aldı. Pop müziğinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konserde hem Mersinliler, hem de tatil için Mersin’e gelen vatandaşlar keyifli bir yaz akşamı geçirdi.

Anakent’in Kültür Park’ta Cuma-Cumartesi akşamları düzenlediği “Akustik Konserler” kapsamında Marina Akustik Sahne’de gerçekleşen konserlere katılan Mersinliler de, canlı müzik eşliğinde keyifli bir yaz akşamı yaşadı. Marina Akustik Sahne’de 19.00’da DJ performansı ile başlayıp 21.00-23.30 saatleri arasında devam eden konserlerde, her yaştan Mersinli aynı şarkılarda bir araya geliyor. Anakent’in ücretsiz konserleri ile hem yerel müzisyenlere katkı sağlanıyor, hem de Mersinliler müziğe doyuyor.

Anakent’in eş zamanlı konser programı arasında ayrıca, Anakent Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu da Silifke ilçesinde Çaltıbozkır Lavanta Hasat Toplama Şenliği’nde etkinliğe katılan vatandaşlar için, keyifli bir konser verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP