“Eğitim sistemi çökmüştür!”

“Eğitim sistemi çökmüştür!”

ABONE OL
4 Ağustos 2022 14:25
“Eğitim sistemi çökmüştür!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- 2022 KPSS sorularının sızdırılması ile 20 yıllık AKP iktidarındaki sayısız emek gaspına bir yenisini daha eklediğine dikkat çeken CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, yaşamın her alanında görülen adaletsizliklerin insanları canından bezdirdiğini ileri sürdü.

AKP iktidarının adaletsiz yönetim anlayışının, devletin birçok kurumuna zora sürüklediğini belirten Çelebi şunları söyledi:

“Yaşananlardan sonra ÖSYM başkanı hemen görevinden alındı fakat bunun ne bizim ne de milletimizin nezdinde bir anlamı yok. Nasıl ki üç yılda dört defa değişen Merkez Bankası başkanları paramızın pul olmasını engelleyemiyorsa; nasıl ki iki yılda üç defa değişen Hazine Bakanları ekonomiyi düzeltemiyorsa ve nasıl ki Tarım Bakanlarının değişmesi ile çiftçinin yüzü gülmüyorsa; ÖSYM başkanının değişmesi de eğitimdeki sorunlarımızı çözmeyecek. Bu sorunların çözümü ancak seçimle mümkündür. Halkımız da bunun farkındadır. Tükenmiş AKP iktidarının bu ülkeye sağlayacağı bir fayda kalmamıştır. Önümüzdeki ilk seçimde bu yorgun iktidarı uğurlayıp; devlet yönetiminde ortak aklı, adaleti, liyakatı, sevgiyi, barışı ve hoşgörüyü egemen kılacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP