“Pazar yerindeki teyzeye kadar sopa gösteriyorlar”

ABONE OL
3 Haziran 2022 19:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul Milletvekiili Gürsel Tekin, yurttaşın üzerinde oynanmaya çalışılan baskılara tepki gösterdi.

Tekin, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımında “fikrini söyleyen bir teyzenin malvarlığını araştırıp bunu basına sızdıracak kadar alçaklaşan bürokratlar hesabını verecek” sözlerini kullanırken şunların altını çizdi:

“Bakın bu işin peşini bırakmayacağım. Pazar yerinde ekonomiden dert yanan, fikrini söyleyen bir teyzenin malvarlığını araştırıp bunu basına sızdıracak kadar alçaklaşan bürokratlar hesabını verecek. Milletin kişisel verilerini ele geçirmek, politik çıkar için kullanmak suçtur.

O bürokratlar çok iyi bilsin suç işliyorlar. Görevlerini kötüye kullanıyorlar. Anayasal hakkını kullanan vatandaşı hedef göstermek de ayrıca suçtur. Sizin maaşlarınızı millet ödüyor, o makamlar da millete ait. Er ya da geç bunun hesabını vereceksiniz.

Devletin çivisini çıkarttılar. Sanki Tayyip Erdoğan’ın babasının malı. Memurlar da Erdoğan’ın kapıkulu. Bu millet de Erdoğan’ın tebası. Yok öyle bir şey. Hesabını soracağız. Bu ülkede yaşlı bir kadının feryat etmesine bile düşman olan bu düzeni değiştireceğiz.

Milleti susturmak için yapmadıkları kalmadı. Pazar yerindeki teyzeye kadar sopa gösteriyorlar. Şunu çok iyi bilin, millet o sopayı görüyor, sizi sandığın dibine gömüp rahat bir nefes almak için gün sayıyor. Yüreği yeten Firavun sarayından çıkar, sokağa bakar. Manzara ortada.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP