Aksaraylı teyze Ahaber’den şikayetçi!

Aksaraylı teyze Ahaber’den şikayetçi!

ABONE OL
31 Temmuz 2022 14:05
Aksaraylı teyze Ahaber’den şikayetçi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün her milletvekili yurttaşın arasına inemiyor, özellikle iktidarın vekilleri kapalı salon toplantılarının dışına çıkamıyor.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, zamanının çoğunu yurttaşların arasında geçiren, sorunlarını dinleyen, acılarını bilen bir vekil. Tekin, bir Aksaraylı teyzeden söz etti; gelen vekillere içini döken, yaşadığı koşulları dile getiren bir teyze. Aksaraylı teyzenin dediklerini Ahaber kurgu masasında değiştiriyor, toplumda yalan algısı oluşturuyor…

Aksaraylı teyzenin “Ahaber’den şakayetçiyim” sözlerinin bulunduğu videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CHP’li Tekin, şu sözlere yer verdi:

“Ben hiçbir zaman böyle kirli düzen görmedim. Aksaray’da bir teyze pazar yerinde feryat etti. “İş yok, insanlar geçinemiyor” dedi. Valilik malvarlığını medyaya sızdırıp suç işledi, Ahaber kadının yanına gidip kurgu haber yapmaya çalıştı. Teyzemiz anlatıyor:

Bunların utanması yok. Bunlar yalan makinesi. Yaşlı başlı bir kadına gidip baskı kuruyorlar, sözlerini geri al diyorlar, kadıncağız dimdik duruyor, ben sözlerimi geri almayacağım diyor. Masa başında haber yapan alçaklar, size boşuna çamur medyası demiyoruz.

Ahlaksız adamlar, yüzsüz masabaşı çıngıraklı yılanları, Elif Teyze meydan okuyor “80 dönüm arsam varmış, varsa bulana yarısını hediye edeceğim” diyor. Çıksanıza ortaya. Bu millet sizin gibi hırsızlıkla, yağmacılıkla geçinmiyor. Sizin ipinizi tutanlar gibi haram lokma yemiyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP