2023, “kader seçimi”…

2023, “kader seçimi”…

ABONE OL
3 Mayıs 2022 10:06
2023, “kader seçimi”…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığınca Kordon Boyu’ndaki öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

Turan’ın konuşmasının öne çıkan bölümleri şöyle:

* Biz diyoruz ki yeni dönemde sosyolojiyi iyi okuyarak adımlar atalım. Yıl 2002… AK Parti kurulduğunda, iktidara geldiğinde Türkiye’nin yüzde 65’i kentlerde yüzde 35’i köylerde yaşıyordu. Şimdi yüzde 93’ü kentlerde, yüzde 7’si köylerde yaşıyor.

* Sosyolojiyi iyi okuyacağız. Her sene 1 milyon genç yeni seçmen oluyor. Gençlik kollarımıza onlara ulaşmayı bir görev bileceğiz. 2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim.

* 2023 seçiminin “Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları” diyenler ile “sen değil buna mahkeme karar verecek” diyenlerin seçimi olacaktır.

* Biz de gelmeyiz, az geliriz, olmayız buralarda diyebiliriz. Ama biz Tayyip Erdoğan’dan teşkilatçılığı böyle görmedik. 2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim.

* Çanakkale’de herkesin evinin, arsasının değeri artmadı mı? Kat kat arttı. Otelcinin, OSB’cinin, esnafın hepsinin kıymeti artmadı mı? İstanbul’a yaklaşmadık mı? Bir tane grup yazmasını bilmeyen dangalak ‘gurp’ yazmış. Cahil, acemi bir siyasetçi, Facebook hesabına ‘Jülide İskenderoğlu ile Bülent Turan vapurla geçti’ diye haber yapmış.

* Vapur da bizim, köprü de bizim. Bu ne saçma bir şey. Adam CHP’nin finosu olmuş, CHP vekillerine haber taşıyan bir saf.

* Fotoğrafları gösterdiler temeli atılırken onlar orada ama o temel atılırken sözleşme vardı zaten, 15 avro artı KDV.

* Şimdi diyorsun ki o köprü pahalı, o köprü yanlış. Arkadaşlar bunlar sadece bizden bekledikleri koltukları alamadıkları için giden ucuz FETÖ atıkları. Başka bir şey değil.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP