• OLAY NET
  • Gündem
  • Babacan, demokratlara seslendi: Gelin, hep beraber kazanalım

Babacan, demokratlara seslendi: Gelin, hep beraber kazanalım

ABONE OL
30 Nisan 2022 11:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İstanbul’da katıldığı bir toplantıda partisinin kendi logosuyla seçimlere gireceğini bir kez daha vurgulamasının ardından, demokratlara seslendi.

Babacan’ın konuşmasının öne çıkanları şöyle:

*Sokaklar sandık gününü iple çekiyor. Sokağın sesi ‘DEVA Partisi’ diyor. Bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalışmak zorundayız. DEVA Partisi seçimlere, kendi adıyla sanıyla, şanıyla namıyla, her alanda hazırladığı çözümlerle oy pusulasında kendi logosuyla girecek.

*Türkiye’yi öfkeye teslim etmeyeceğiz. Türkiye’yi ‘rövanşların ülkesi’ yapmayacağız. Ülkemize hep beraber sahip çıkacağız, sahipsiz bırakmayacağız.

*Türkiye’nin tüm demokratlarına sesleniyorum. Sosyal demokrat arkadaşıma, muhafazakâr demokrat arkadaşıma, liberal demokrat arkadaşıma, milliyetçi demokrat arkadaşıma sesleniyorum. Gelin, DEVA Partisi’nde birleşelim. Gelin, tam demokrasinin bayrağını hep beraber göndere çekelim. Gelin, hep beraber kazanalım.

*Cumhurbaşkanı seçimlerinde altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak. Bu iş çözülecek. Biz, altılı masada demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye’yi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçireceğiz.

*Türkiye’nin yıldızı parlayacak. Bu açlık, bu yoksulluk, bu adaletsizlik, bu umutsuzluk bitecek. Tüm Türkiye’nin yüzü gülecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP