“Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük!”

“Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük!”

ABONE OL
26 Ocak 2022 17:10
“Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kar yağışı sırasında bir balıkçıda yemek yerken çekilen görüntülerine ilişkin açıklama yaptı.

Turan, yaptığı açıklamasında “Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük. ‘Karda tuz, rakıda buz.’ Böyle hayat mı olur? Dert varsa, bu derdi beraber yaşayacağız” sözlerine yer verirken şöyle dedi:

“Dünya şehri diye bir İstanbul’umuz var. Haberlerde izlediniz. Megakent oldu, megaköy. Yazık değil mi? 3 gün önce ‘afet var’ uyarısı yapıldı. Buna rağmen Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük. ‘Karda tuz, rakıda buz.’ Böyle hayat mı olur? Dert varsa, bu derdi beraber yaşayacağız. Bakınız, kimin ne yediğiyle işimiz yok. Ama İstanbullu kar altındayken, bir balıkçıda ve İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat ne görüştüğünü o başkan kamuoyuna açıklamak zorunda. Her zaman balık ye ama o şartlarda İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat o toplantının ne olduğunu açıklamak zorundasın. Kaldı ki ikili görüşme, kaldı ki insan balık yediğini gizler mi? ‘Yemedim’ dedi. Sonra görüntüler çıktı. ‘1 saat’ dedi, 3 saat çıktı”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP