Ceronimo’dan Yeni Albüm: İKİYÜZ

Ceronimo’dan Yeni Albüm: İKİYÜZ

ABONE OL
6 Ocak 2022 13:41
Ceronimo’dan Yeni Albüm: İKİYÜZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Yalnızlık En İyisi” ile büyük çıkış yapan Ceronimo yeni albümü İKİYÜZ’ü yayınladı. Ceronimo’nun hem gülen hem ağlayan ruh halinin yansıdığı albümün konsepti de hayatımız gibi inişli-çıkışlı. Albüm çalışmalarını pandemi sürecinde yapan Ceronimo duygularının çalışmalarına nasıl eşlik ettiğini şöyle anlatıyor; “Duygularım bu dönemde çok geldi-gitti. Hem keyifli bir süreç yaşadım hem karanlık, anlık öfke de duydum anlık mutluluk da. Bazen kaygılarım çok yükseldi bazen de huzurlu hissettim.”

Albümün mix süreçleri Diegoreyo ve Xilentch ile, master süreçleri ise Berk Arda Büken ile tamamlandı. Konuk olarak Ve$ ve DOGI SHIN’ın dahil olduğu albüm toplamda 7 şarkıdan oluşuyor. Albümde “200” adlı şarkının prodüktörlüğünü Basquiat, “Zor Ama” adlı şarkıyı 93, “Pirana” adlı şarkının prodüktörlüğünü Fransadan Mxney, geri kalan şarkıların prodüktörlüğünü ise Morty üstlendi.

Albümün görselleri Ve$ ve İlayda Aslan tarafından yapıldı.

“Pirana”, “Zor Ama” video klipleri Mustafa Gümüş yönetmenliğinde, “Bu Kafa”, “Ding Dong” video klipleri ise Emirhan Öner yönetmenliğinde tamamlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP