Kılçdaroğlu, Kozan’da açılış yaptı…   

Kılçdaroğlu, Kozan’da açılış yaptı…  

ABONE OL
24 Aralık 2021 11:26
Kılçdaroğlu, Kozan’da açılış yaptı…   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozanlı Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın anısının yaşatılacağı Kent Meydanı ve Kozanlı Kurtuluş Savaşı Kahramanı Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla, Asteğmen Kubilay’ın şehit edildiği günün yıldönümü olan 23 Aralık’ta Kozan’da gerçekleştirildi.

Açılışlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, CHP Adana Milletvekilleri, konuklar ve Kozanlılar katıldı.

Konuşmasında coşkulu kalabalığa konuşan Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi:

“Kürsüye çıkıp sizleri, kalabalığı görünce, burasını Adana’daki Uğur Mumcu Meydanı ile karıştırdım. Belli ki bu meydan sizlere yetmiyor. Daha büyüğünü yapmanın sözünü de sizlere veriyorum..

Bugün benim en mutlu günlerimden biri. Ulusal Kurtuluş Mücadelesi kahramanlarından Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin ve Cumhuriyet Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ın adının yaşayacağı kent meydanının açılışını yapıyoruz. Üstelik bu açılışları Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Bize şeref verdiniz Genel Başkanım. Bugün burada olmanız bizlere, Adanalılara ve Kozanlılara verdiğiniz önemi gösteriyor. İktidara giden yolda, Devleti yönetecek kişinin Kozan’ı görmesi, tanıması ve iktidarında Kozan’a her zamankinden farklı bakması da inşallah bugün tesis ediliyor. Bugün Şehit Asteğmen Kubilay’ı ve bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

default

Sıkıntılar içinde devraldığımız belediyede mali disiplini hızla düzelterek hizmet atağına geçtik. Görevi devraldıktan sonra kısa sürede mali disiplini sağladık, ihalelerimizi şeffaflaştırdık. İhaleleri büyük kırım oranlarıyla yaptık ve yapıyoruz. Akılcı ve tasarruf esaslı belediyecilik anlayışıyla milyarlarca lira halka hizmete dönüştü ve dönüşüyor. Kozan’ın içme suyu sorununu da yakın zamanda çözeceğiz. Bizim attığımız her adım genel başkanımızın talimatıdır. Bizim öncelikli düşüncemiz insandır.

Geliyor gelmekte olan, geliyor sizin kayıplarınızı verecek olan. Bütün hemşehrilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde ülkemiz Kozan’ı ve güzelliklerini bir kez daha tanıyacak.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP