“Erken seçim şart artık”   

“Erken seçim şart artık”  

ABONE OL
5 Aralık 2021 15:35
“Erken seçim şart artık”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumsal konuları köşesinde sorgulamasıyla bilinen sanatçı-yorumcu Melike Demirağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, tek adam rejimine son verilmesi gerektiğini, erken seçimin zorunluluğunu dile getirdi.

Demirağ’ın paylaşımı şöyle:

Tek bir adamın talimatlarıyla idare ediliyoruz. Erdoğan’ın önünde ezilip, bükülen bakanlar, bürokratlar, sanatçılar, bilim adamları, medya mensupları, hukuk adamları, yargının en üst düzeyindekiler.

Seçimle gelmiş, ama geldikten sonra mikkete sormadan hukuka aykırı Partisinin de genel başkanı olmuş bir Cumhurbaşkanı, nasıl tüm milletin Cumhurbaşkanı olur? Her fırsatta muhalefete hakaret eden, onların seçmenlerin de dışlamış olan bir Cumhurbaşkanı olur mu? 

Devletin bütün yetkilerini kendinde toplamış, milletin bütünlüğünü değil, ayrılmasını körükleyen taraflı tutumuyla hukuka aykırı davranan bir insan. 

Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı da olduğu Cumhurbaşkanı olduğunu düşünün. Kabul eder miydiniz muhalefet partisine ve başkanına hakaret etmesini, suçlamasını, adam yerine koymamasını? Parlamenter hukuk sistemine geçmeliyiz acil. Erken seçim şart artık.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP