35 milyon doların gizemi…   

35 milyon doların gizemi…  

ABONE OL
26 Aralık 2021 13:49
35 milyon doların gizemi…   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin Ohio merkezli yayın kuruluşu Cincinnati.com, Hollywood’un yıldız isimlerinden George Clooney’in bir günde 35 milyon dolar kazanmayı reddettiğini ileri sürdü.

Hollywood yıldızlarının ayrı nedenlerden ötürü sık sık konserleri, şovları, tv programlarını reddetmek zorunda kaldığını belirten gazete, bu kez ise konunun tamamen farklı olduğunu dile getirdi.

Sözcü’de yer alan habere göre, ABD’li oyuncu George Clooney, bir havayolu şirketinin reklamında oynaması için 35 milyon dolar önerildiğini, ancak insan hakları aktivisti avukat eşi Amal Clooney’le konuştuktan sonra bu öneriyi geri çevirdiğini söylemiş, ancak daha önce firmanın adı açıklanmamıştı.

Clooney İngiltere merkezli The Guardian gazetesine verdiği bir söyleşide, “Yeterince parası olup olmadığı” ile ilgili bir soruya, “Evet var” yanıtını vermesinin ardından“Bir seferinde bir havayolu şirketinin reklamı için bir günlük iş için 35 milyon dolar önerildi. Eşimle bu konuyu konuştuk ve değmeyeceğine karar verdik” sözlerini kullanmıştı.

Clooney, ünlü bir insan hakları avukatı olan Amal Clooney’i de anımsatarak öneriyi geri çevirme gerekçesini şöyle açıklamıştı: “Hava yolu şirketi, müttefikimiz de olsa o zamanlar sorgulanabilir bir tutum içindeki bir ülkeyle ilişkiliydi. O zaman düşündüm ki, eğer gelecekte 1 dakikalığına bile uykumu kaçıracaksa, değmez.”

Haber, ‘Amerika Ermeni Ulusal Komitesi’ tarafından da Twitter hesabından duyuruldu.

Gazete, Türk Hava Yolları’nın yüzde 49’unun doğrudan sahibi olan Erdoğan rejimine karşı Clooney’lerin böyle bir tutum aldığını savunurken, Amal Clooney’in ‘sözde Ermeni soykırımı’ ile bağlantısının da kararını etkilediği öne sürüldü.

Irak ve Suriye’de İŞİD’in katliamlarına uğrayanlar da George Clooney’in yakından ilgilendiği insan hakları konuları arasında geliyor; hatta ünlü aktör-yönetmen Irak’ta katliamdan kurtarılan bir Ezidi genci evlat edindi…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP