“Ülkeyi kalkındırmak için TÜSİAD’ı vs. fark etmez dürüst olacaksınız…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Ülkeyi kalkındırmak için TÜSİAD’ı vs. fark etmez dürüst olacaksınız…”

“Ülkeyi kalkındırmak için TÜSİAD’ı vs. fark etmez dürüst olacaksınız…”

ABONE OL
17 Kasım 2021 20:07
“Ülkeyi kalkındırmak için TÜSİAD’ı vs. fark etmez dürüst olacaksınız…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan konuşmasında muhalefet partilerine göndermeler yaptı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasının öne çıkanları şöyle:

“Bu çatı altında milletvekilliğinin getirdiği duruşa sahip olmayanlar olsa da Meclis’imiz milletimizin gözbebeğidir. Şehit yakınlığına hakaret edenlerin bizim de milletimizin de gözünde milletvekilliği sakıt olmuştur. Bu küfürbaz kişilere hak ettiği dersin gittikleri her platformda ve sandıkta verileceğine inanıyorum.

Genel Başkanı bayan olanın küfrü asla yenilir yutulur değildir. Bir bayanın ağzından ‘yavşaklar’ küfrü çıkar mı? Milletimiz gereken dersi 2023 Haziran’da verecektir.

CHP’nin tezkere oylamasındaki tutumu doğrudan Türkiye’yi hedef almaktadır. CHP, yeminli Türkiye düşmanlarının ülke içindeki taşeronluğuna talip olmuştur. Akdeniz’de Afrika’da Ege’de kendi çıkarlarımızı savunmamızın kimleri çileden çıkardığını görüyoruz. CHP fiilen pozisyon değiştirmeye başlamıştır.

CHP’nin öncülüğünde hayata geçirilmeye çalışılan proje, ‘eski Türkiye’yi hortlatma projesidir. Hiç merak etmeyin başaramayacaklar.

Helalleşme peşine düşmesi ne kadar ilginç. Ey Kılıçdaroğlu sen önce benim başörtülü bacılarımdan helallik dile.

Akaryakıt ve doğalgazın fiyatını kontrol altında tutuyoruz. Maliyetiyle vermiyoruz. Akaryakıtı Avrupa’nın en ucuz fiyatıyla vatandaşa biz sunuyoruz. Kamu çalışanlarına ve memurlara verdiğimiz zamlarla onları enflasyona ezdirmiyoruz. Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlerinin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz.

Faiz sebep, enflasyon sonuçtur. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam.

İş adamlarına sesleniyorum. Yatırım için faizin düşmesini istiyorlar. Sonra çıkıp TÜSİAD’ı olsun çıkıp bize sallıyorlar. Yahu siz nasıl insansınız. Buyurun işte size kredi, hadi alın krediyi yatırımı yapın. O zaman kaçıyorlar. Bunlar nasıl iş adamı? Ondan sonra bize sallıyorlar, tutmaz. Biz bir şeye inandık. Bu ülkeyi kalkındırmak için TÜSİAD’ı vs. fark etmez dürüst olacaksınız. Sıkışınca kapıyı çalacaksın, işi yoluna koyunca iktidara sallayacaksınız.

‘AK Parti’yi iktidardan indirmeliyiz.’ fikrini açıkça ifade etmekten çekinmeyenlerin derdi, Türkiye’nin güvenliği ve esenliği olabilir mi? ‘Tayyip Erdoğan’dan kurtulmalıyız.’ beyanını pek çok mecrada dolaşıma sokanların derdi, milletimizin huzuru ve refahı olabilir mi?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP