“Muhalefetin iktidardan farkı yok!”

“Muhalefetin iktidardan farkı yok!”

ABONE OL
14 Kasım 2021 15:09
“Muhalefetin iktidardan farkı yok!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir’de partisinin Aliağa ile Menemen ilçe başkanlıkları binalarının açılışlarında konuştu.

İnce’nin, iktidarla birlikte muhalefete de yüklendiği konuşmasında şu sözler yer aldı:

*Üç sene önce meydanlarda, ‘Erdoğan bir daha seçilirse dolar 10 lira olur’ demiştim. Bana gülüyorlardı. Oldu mu? Oldu. Keşke yanılmış olsaydım. 

*Türkiye’ye toptan bir temizlik lazım. Hem iktidarı hem muhalefeti göndermeliyiz. Muhalefet Türkiye’de hep hesap sormak üzerine muhalefet yaptı. Halbuki muhalefetin görevi hesap sormak değildir.

*Muhalefetin görevi proje üretmektir, hesap sormak yargının işidir. Neden muhalefet hiç hesap soramadı? Çünkü yıllarca millete palavra attı.

*Muhalefetin görevi milletin önüne üretimle, istihdamla, refah artışıyla ilgili projeler sunmaktır. Eğer bu mazotu, bu gübreyi düzenleyemezsek işimiz harap. Doğal gaza sanayide yüzde 48 zam yapıyorsun.

*Dünyada açılmadan, üstünden geçilmeden zam yapılan şey; Çanakkale Köprüsü’dür. Bunlardan kurtulacağız ama bunlardan kurtulurken muhalefetten de kurtulalım.

*İktidar sahiplerinden 4- 5 farklı yerden maaş alanlar var. Bakın bakalım muhalefetin belediyelerine. Orada 4- 5 yerden maaş alanlar var.

Bugünkü muhalefet iktidara gelirse aynısını yapacaklar. Birbirlerinden farkı yok. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP