İktidara yakın medyadan başlıklar…

İktidara yakın medyadan başlıklar…

ABONE OL
26 Eylül 2021 12:38
İktidara yakın medyadan başlıklar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkede yaşanan geçim kaygısı, raflarda yer alan ürünlerdeki fiyat artışı, büyük kentlerde üniversite öğrencilerinin yükselen kira bedelleri nedeniyle parklarda kalması, çiftçinin üretim girdilerindeki döviz bazlı yükselmeden dolayı üretimi bırakması sürerken, günlük iktidara yakın gazete ana/ başlıklarını okurlarımız için derlerken, anlamakta zorlandığınızı söylersek yalan olmaz.

Meğer ne denli bilim severlermiş. Gazellerin tümünde teknofest konusunda haberler var, ancak yurtsuz öğrencileri ilgilendiren haber yok. Pazar yok, esnafın sıkıntısı yok, açlık yok…

Gazetelerin başlıkları şöyle:

Hürriyet: Domatesin zam seyahati… Antalya’da tarladan 4.5 liraya yola çıkan bir kilo domates, İstanbul’da markette 9.6 liraya nasıl satılıyor? İşte adım adım domatesin zam seyahati.

Sabah: Teknofest dünya markası olacak… Başkan Erdoğan: Gençlerimizi dünyanın en ileri teknolojilerine hazırlıyoruz.

Yeni Şafak: Yıkıcılara destek olmayın… Hayrettin Kahraman hoca hükümetin sosyal, dini, eğitim ve dış politikasıyla ilgili yazılarında yaptığı tespitlere cevap verdi.

Akşam: Karınca yazısı gözden kaçmadı… Hareket bile edemeyen terör örgütü PKK’nın karınca duası gibi yazdığı talimatlar yakalandı.

Milliyet: Ölümüne bonus… Pandemide sayıları artan motokuryeler, daha çok sipariş yetiştirip daha çok bonus alabilmek için…

Yeni Akit: 1- Teknofest marka olacak… 2- Zilletin muhalefeti alenen ihanet!

Yeni Birlik: Çirkin bir kampanya… Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde üniversite öğrencileriyle alakalı çok çirkin kampanya sürdürüldüğünü belirtti.

Milat: 5 zincir market mercek altında… Neşter vuruluyor.

Takvim: Yapamazsın, başaramazsın diyenlere prim vermeyin! Başkan Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen teknofest 2021’e katıldı, icat ve projeleriyle göğsümüzü kabartan gençlere çağrı yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP