“İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirgesi” tartışıldı…
  • OLAY NET
  • Etkinlik
  • “İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirgesi” tartışıldı…

“İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirgesi” tartışıldı…

ABONE OL
20 Eylül 2021 13:31
“İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirgesi” tartışıldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP tarafından Hatay’da düzenlenen “İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirgesi’ni Tartışıyoruz! Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” panelinde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Hafta sonu Hatay Anakent Belediyesi Hatmek Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, moderatörlüğünü Necdet Saraç’ın yaptığı CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre’nin konuşmacı olarak katıldığı panelde “Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ ayrıntılarıyla ele alındı.

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, panelin önemi ile bıraktığı izi yorumlarken şunları söyledi:

“CHP Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl ve ilçe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Millet İttifakı İl Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerimizin katılımıyla “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni Tartışıyoruz1 Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” panelimi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkezimizin Hatay’a verdiği önem ve Partililerimizin, İttifak ortaklarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Muhtarlarımızın toplantıya göstermiş olduğu ilgiden gurur duyduk. İktidarımızda her şey çok güzel olacak”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP