DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


Fahiş fiyatta değişen bir şey yok!

Fahiş fiyatta değişen bir şey yok!

ABONE OL
19 Eylül 2021 11:41
Fahiş fiyatta değişen bir şey yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fahiş fiyatlı ürünlerin denetiminde hızlanılacağının açıklanmasının ardından birçok sektörde denetimlerin başladığı belirtildi.

Otomotivden sebze- meyve komisyonlarına değin birçok alanda denetimin yapıldığı belirtildi.

İktidar, bugüne değin muhalefetin dile getirildiği her alanda yurttaşın enflasyon karşısında ezilmesine, raflardaki ürünleri edinmenin zorluğuna göz yummasına karşın, son zamanlarda ayrı davranması yurttaşların gözünden kaçmıyor.

Bugün pazar indiğinizde, geçen hafta ile ya değişmediğini, ya da bazı ürünlerde fiyatların arttığını görmek olası. Alıcının alım gücü olmadığınca, satıcıların da artan masraflar nedeniyle işin içinden çıkmakta zorlandıkları dile getiriyor. Alıcı eskisi gibi birçok ürünü eskisi gibi kiloyle alamıyor, tezgahtaki ürünler satılmıyor, bunların hepsi uç uca eklendiğinde fiyatlar artıyor. Ayrıca satılmayan ürünlerin zarar olduğunu da sözlerine ekliyorlar.

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, market fiyatları pazardan yüzde yürmübeş daha pahalı. Temel besinlerle, temizlik ürünleri el yakıyor. Fiyatların pahalı olmasında tüm satıcıların gerekçesi var.

Fahiş fiyatlarda bugün için değişen bir şeyin olmadığı görülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP