Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Mersin’den Muğla ile Antalya’ya destek

Mersin’in Silifke, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi

Mersin’in Silifke, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi ve soğutma çalışmalarına başlanmasıyla birlikte Anakent Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri, Muğla ve Antalya’da devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere yola çıktı.

Belediye’nin İtfaiye Dairesi bünyesinde hizmet veren toplam 9 araç ve 15 personelden oluşan üç ayrı ekip, Muğla ve Antalya’nın farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarında mevcut ekiplere destek olacak.

Mersin Anakent Belediyesi İtfaiye Dairesi’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Figen Kahraman, şunları söyledi:

“Muğla ve Manavgat’ta hala devam etmekte olan yangınlara takviye amaçlı olarak yardıma gideceğiz. Ekip olarak tam donanımla tecrübeli personelimiz orada yardımcı olacaklar. Biliyorsunuz en çok canı yanan illerden birisi olduk. 100’den fazla evimiz yandı, 91 personel ve 47 araçla itfaiye olarak Mersin ilimizdeki yangınlarda yardımcı olduk; canı yanan vatandaşların evlerinin söndürülmesinde, hayvanların kurtarılmasında yardımcı olduk. Şimdi de Muğla ve Manavgat’ta yardımcı olmak için arkadaşlarımız gidecekler.”