Stand-up gösterisi ile ülke gündemine oturan, kısa sürede iktidarın hedefi durumuna gelen komedyen Deniz Göktaş, “dini değerleri aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” iddialarıyla tutuklanmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçilmiş lideri Özgür Özel, tutuklu bulunan komedyen Deniz Göktaş’ı Tekirdağ Karatepe Cezaevi’nde ziyaret etti. Özgür Özel İletişim hesabı üzerinden ziyarete yönelik yapılan açıklamada, seçilmiş Genel Başkan Özgür Özel’in bu ziyareti gerçekleştirdiği bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.
Deniz Göktaş’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na çarpıcı mesaj
Deniz Göktaş’a destek vermek amacıyla adliyeye giden çok sayıda kişinin yanı sıra mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanı olarak atanan Kemal Kılıçdaroğlu da adliyeye geldi. Göktaş, Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemediğini belirtirken, sonrasında yaşanan emrivaki buluşmanın ayrıntılarını şu sözlerle aktardı:
Sulh Ceza Mahkemesine çıkmadan önce gerçekleşen emrivaki görüşmede Kılıçdaroğlu’nun “geçmiş olsun” dileklerine teşekkür ettiğini belirtti.
Bir ihtiyacı olup olmadığı sorusuna “yok” yanıtını verdiğini söyledi.
Kendisiyle aslında görüşmek istemediğini yüzüne söylediğini dile getirdi.
Görüşmenin sonunda Kılıçdaroğlu’na, “Madem geldiniz milyonlarca gencin bir ricası var; lütfen CHP’yi salın” dediğini, bu sözün ardından Kılıçdaroğlu’nun başını sallayarak gittiğini açıkladı.


