Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Adana’da eş zamanlı açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen basın açıklamaları kapsamında Adana’da da bir program gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen basın açıklamaları kapsamında Adana’da da bir program gerçekleştirildi. Açıklamada Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mektubu kamuoyuyla paylaşıldı.

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, tutuklu belediye başkanları için adalet ve özgürlük çağrısının büyütülmesi gerektiğini vurguladı. Tanburoğlu, belediye başkanlarının bir an önce görevlerine geri dönmelerinin önemine dikkat çekti.

İl Başkanlığında yapılan açıklamaya 15 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Tanburoğlu konuşmasında, Aile Dayanışma Ağı çatısı altında bir araya gelen ailelerin yaşadıkları haksızlıkları paylaşarak dayanışmayı büyüttüğünü belirtti. Bir yıldır birçok ailenin evlerinde acı ve özlem olduğunu dile getiren Tanburoğlu, 19 Mart tutsaklarının ailelerinin adalet istemiyle seslerini yükseltmeye devam ettiğini söyledi.

Programda ayrıca Ekrem İmamoğlu’nun gönderdiği mektup okundu. İmamoğlu, “Değerli yol arkadaşlarım” sözleriyle başlayan mektubunda siyasi operasyonlara değindi, dayanışmanın kendilerine güç verdiğini belirtti. Mektubunu umut mesajıyla bitiren İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” sözleriyle kamuoyuna seslendi.