Adana’nın sosyal dokusuna değer katan yeni bir adım daha atıldı. Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ova ve Uçak mahallelerini kapsayan çok amaçlı mahalle merkezinin açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.
Yeni merkez; taziye salonları, mescit ve çok amaçlı buluşma alanlarıyla bölge halkının hem acılarını hem sevinçlerini paylaşabileceği bir yaşam alanı sunuyor. Açılışta Adanalıların ilgisi büyük olurken, Karalar’a ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, muhtarlar ve çok sayıda yurttaş eşlik etti.
Muhtarlardan Başkan Karalar’a teşekkür:
Uçak, Ova, Onur ve Şakirpaşa mahallelerinin muhtarları açılışta söz alarak, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
“Aynı tempo, aynı kararlılık”
Göreve geldiği günden bu yana bölgeye önemli hizmetler kazandırdıklarını söyleyen Karalar, “Halkımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, en kısa sürede en kaliteli hizmeti getiriyoruz. Güveni boşa çıkarmayacağız,” dedi.
Konuşmaların ardından mahalle merkezi hizmete açıldı. Adana’da mahallelerin sosyal yaşamına katkı sağlayacak projelerin devam edeceği de vurgulandı.