“Projelerimize mutlaka kadın eli değecek…”

“Projelerimize mutlaka kadın eli değecek…”

ABONE OL
1 Mart 2024 17:17
“Projelerimize mutlaka kadın eli değecek…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği’ni ziyaret etti. Tuncer, CHP İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın da eşlik ettiği buluşmada kadın erkek eşitliğinin toplumsal önemine vurgu yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözlerini anımsatan Tuncer, kadının yönetimde, siyasette, çalışma yaşamında, eğitimde, hukukta, evrensel hak ve özgürlüklerde erkeklerle eşit haklara sahip olduğu, özgürce yaşadığı bir toplumu kurmak istediklerini söyledi.

Kadın – erkek eşitliği sağlanmadan demokratik, kalkınmış, sağlıklı ve modern bir ülke olunamayacağını belirten Tuncer, şunları söyledi:

“Kadınların yönetime aktif biçimde katılmalarını sağlamak için gereken tüm tedbirleri alacağız. Mezitli’de yapacağımız projelere mutlaka kadın eli değecek. Adil bütçe kullanımını, kadınların, gençlerin ve tüm dezavantajlı kesimlerin ihtiyaçlarına öncelik veren bir yaklaşımla gerçekleştireceğiz. Kentimizi güzelleştirirken kadınlardan her alanda destek alacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP