“Çukurova’ya hizmet kesintisiz sürecek”

“Çukurova’ya hizmet kesintisiz sürecek”

ABONE OL
16 Şubat 2024 13:36
“Çukurova’ya hizmet kesintisiz sürecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 31 Mart seçimlerine hazırlığını aralıksız sürdürüyor. “Ana kucağı, baba ocağı” diye tanımladığı CHP’den, “haksızlığa sessiz kalmayacağım” diyerek istifa eden, ardından İYİP’den aday olan Başkan Soner Çetin, “Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak” dedi.

Görev yaptığı 10 yıl boyunca hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürdüğünü belirten Çetin, şunları söyledi:

“Belediye başkanlığı siyaset yeri değil, hizmet makamıdır. Her zaman bu anlayışla hizmet ettim. Bize oy versin vermesin herkesin başkanı oldum. Bir mahalleye hizmet götürürken oradan ne kadar oy aldığımıza hiç bakmadım. Çünkü tüm hemşehrilerim bizim için değerlidir. Zaten ben her kesimden oy alarak belediye başkanı oldum. Sağcısı solcusu bana destek oldu ve yüzde 60’ya yakın oranla seçimi kazandık. İnanıyorum ki yine her kesimin desteğini alarak 31 Martta seçimi kazanacağız ve Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak.

Yabancısı olduğum bir ortam değil. Yıllarca ittifak ortaklığı yaptık ve birlikte çalıştık. Adana’da her zaman uyumlu bir çalışma ortamımız oldu. Seçim sürecinde bu uyumu devam ettireceğiz ve seçimi kazanacağız. Nasıl 10 yıldır hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese hizmet götürdüysek seçimde de her kesimin oyuna talibim. Çukurovalı kendisine verilen hizmete sahip çıkacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP