Seyhan Belediyesi, “en başarılı” ilk beşte…

Seyhan Belediyesi, “en başarılı” ilk beşte…

ABONE OL
21 Ocak 2024 13:07
Seyhan Belediyesi, “en başarılı” ilk beşte…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan ‘En Başarılı CHP’li Belediyeler’ anketinde ilk beşe girdi.

Belediye Başkan Akif Kemal Akay, CHP Genel Merkezinin 2024 yerel seçimlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği anketlerinde Seyhan Belediyesi’nin en başarılı beş CHP’li belediye arasına girmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

2019 seçimlerinden sonra “Birlikte Yöneteceğiz Birlikte Başaracağız” sloganıyla göreve başladıklarını dile getiren Başkan Akay, değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi:

“Halkımızla birlikte yönettik ve birlikte başardık. Bu gurur ve mutluluk hepimizin. Geride kalan beş yıllık dönemde Seyhan’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek, Seyhanlı hemşehrilerimizin daha mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşamasını sağlamak için doğumdan ölüme her anlarında yanlarında olduk. Onların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti üretmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. Bundan sonraki dönemde de yine halkımızın desteğiyle çok daha iyisini yine birlikte yapacağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP