“Projelerimizi Belediye Meclisi onaylamadı…”

“Projelerimizi Belediye Meclisi onaylamadı…”

ABONE OL
25 Ocak 2024 12:40
“Projelerimizi Belediye Meclisi onaylamadı…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Anakent Belediye Başkanı Adayı Zeydan Karalar,  Otogarının yenilenmesi başta olmak üzere çok sayıda yapmak istedikleri projeleri Belediye Meclisi onaylamadığı için gerçekleştiremediklerini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapımına başlanan Kent Meydanı projesini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile bir araya gelerek tamamlamak istemelerine karşın,  Belediyesi Meclisi’nin onay vermemesi nedeniyle projeyi tamamlayamadıklarına dikkat çekti.

Karalar, Dağlıoğlu Mahallesi Taziye evinde bir araya geldiği yurttaşlara yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Eleştiriler doğrudur. Ama, buradaki insanlarımız daha çok mağdur durumdadır. Şartları ve ekonomik durumları çok iyi değerlendiren bir yöneticiyim. Ne yaparsanız yapın sorunlarını çözmediğiniz insanlar olabilir. Onların da sorunlarını çözmeye talibiz. Ama, pandemi ve deprem sürecine yaşadık. Vatandaşlarımızın ve sizlerin desteğiyle yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilirsem yeni dönemde her şey çok daha güzel olacak. Borcumuz olmadığı için yatırımlarımız daha fazla olacak. Obalar ve Saydam Caddelerini daha da genişleteceğiz.

Sizden ricam şu… Yeni dönemde hizmetlerimizi daha kolay yapacağız.  Hizmetleri yaparken meclis çoğunluğu gerekiyor. Bunu yapabilmek için meclis üyesi seçiminde de desteğinizi bekliyoruz. Zorlukları birlikte aşacağız.“

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP