Diş Hekimlerine 2024 Plaketi

Diş Hekimlerine 2024 Plaketi

ABONE OL
11 Ocak 2024 13:00
Diş Hekimlerine 2024 Plaketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet–  Diş Hekimleri Odası mesleğinde 25-30-35 yılını dolduran diş hekimlerine plaket vermeyi sürdürüyor. Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Mesleki gelişimin şekillenmesinde yol gösterici olan hekimlerimize minnettarız” dedi.

Diş Hekimleri Odası’nda gerçekleştirilen plaket töreni öncesinde dişhekimleri ile birlikte Yeni yıl pastası kesen Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, şunları söyledi:

 

“Biz diş hekimleri fakülteden mezun olduktan sonra bile bilimsel etkinliklere katılarak bilgilerimizi bir üst seviyelere çıkarmayı ihmal etmedik. Teknolojik gelişmelerden de yararlanarak bilgilerimizi güncelledik. Edindiğimiz bilgi birikimlerimizi genç meslektaşlarımıza aktarma gibi bir desturumuz bulunmaktadır. Bugün mesleğinde 25, 30, 35 yıllarını dolduran tüm meslektaşlarımızın bundan sonraki yaşamlarında da yol gösterici olmalarını, kendilerine zaman ayırarak daha kaliteli ve sağlıklı yaşamalarını diliyorum. Mesleğimize değer katan, emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP