İYİP’liler CHP’ye geçti!

İYİP’liler CHP’ye geçti!

ABONE OL
4 Aralık 2023 14:20
İYİP’liler CHP’ye geçti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- İYİP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bünyamin  Ateş beraberinde bir grup ile partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti. Ateş’e rozetini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay taktı.

Katılımlara vesile olan  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Partimize geçişlerini gerçekleştirdiğimiz Meclis Üyemiz Yusuf Bünyamin Ateş ve arkadaşları bundan sonraki süreçte partimizin başarılı olabilmesi adına bizimle birlikte ortak bir şekilde hareket edip büyük bir özveriyle çalışacaklar. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Partilerine her geçen gün katılımların gerçekleştiğini belirten CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’da, Yusuf Bünyamin Ateş ve arkadaşlarının katılımının partilerine hayırlı olması dileğinde bulunup partilerinin yerel seçimlerden güçlenerek çıkması için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.

İYİP’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Seyhan Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bünyamin Ateş’de, “Türkiye’nin gidişatından endişe duyulduğu şu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız zaruri olmuştur. Bizlerde bunun bilinciyle bu çatı altında toplanmış bulunuyoruz. Dünyanın ‘da çok iyi bildiği ve çok iyi tanıdığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün kurmuş olduğu ruhunda Kuvayı Milliye olan  Cumhuriyet Halk Partisine insan hakları ve demokrasi mücadelesi vermek için  insan odaklı siyaset ve hizmet etmek için , ben ve kıymetli arkadaşlarımla Cumhuriyet Halk Partisine katılmış bulunuruz.. Atatürk İlke ve İnkılaplarıma bağlı çağdaş bir siyasi parti olması bu çatı altında toplanmamızın ana nedenleridir. Bu çatı altında olmamıza vesile olan Seyhan Belediye Başkanımız  Akif Kemal Akay ve kıymetli başkanlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu arada, Ateş 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru dosyasını da CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’a teslim etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP