İçme Suyu Arıtma Tesisi ile İçme Suyu Hattı’nın temeli atıldı

İçme Suyu Arıtma Tesisi ile İçme Suyu Hattı’nın temeli atıldı

ABONE OL
15 Aralık 2023 10:45
İçme Suyu Arıtma Tesisi ile İçme Suyu Hattı’nın temeli atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediyesi’nin İmamoğlu ile Kozan ilçeleriyle, Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinin köylerine su götürecek, kent tarihinin en büyük projelerinden biri olan Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi ve İçme Suyu Hattı’nın temeli törenle atıldı.

İmamoğlu ilçesinde düzenlenen, yurttaşların katıldığı temel atma törenine Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, siyasiler, belediye meclis üyeleri, muhtarlar. Konuklar ve İmamoğlu halkı katıldı.

Sanatçı Kıraç’ın muhteşem konserinden önce halka seslenen Başkan Zeydan Karalar, 4 yıl 8 aylık sürede Adana’yı geçmişte görülmeyen büyüklükte ve sayıda hizmetlerle buluşturduklarını söyleyerek, temelini attıkları 3 milyar liralık su getirme projesiyle tarihi bir sorunun çözüleceğini belirtti.

Karalar, görev süresinde yaptıklarını yinelemesinin ardından, “Cumhurbaşkanımız metro projemizi onaylarsa sadece onun için borçlanma talep edeceğiz. Onun dışında borçlanma ihtiyacımız kalmadı” dedi.

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse de ilçede yaklaşık 5 yıl önce göreve başladıklarında çok sayıda sorun bulunduğunu ama aradan geçen sürede Başkan Zeydan Karalar’ın desteği ile çok çalışarak sorunların çözüldüğünü söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP