“Gönlüm kalbim hep sizinle…”

“Gönlüm kalbim hep sizinle…”

ABONE OL
24 Aralık 2023 12:51
“Gönlüm kalbim hep sizinle…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bürokratlarıyla birlikte gittiği Aladağ’da yurttaşlarla bir araya geldi.

Aladağ’a kimsenin yapmadığı kadar hizmet götürdüklerini vurgulayan Karalar, yapımı süren bir iki nokta dışında asfaltsız yol bırakmadıklarını, (23 Aralık) bugün için Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Tufanbeyli’den Karataş’a, İmamoğlu’dan Pozantı’ya, Karaisalı’ya kadar girmediğimiz, dokunmadığımız köy yok. Ben yapılan işleri yerinde görmek, halkımla birlikte olmak ve eksikleri birinci ağızdan dinlemek istiyorum. Bu yüzden bütün kadromla geliyorum. Biz görevi devraldığımızda aldığımız büyük borç yüküne, pandemiye ve depreme rağmen, Adana’nın bütçesini güçlü, sarsılmaz bir hale getirdik. Artık hizmet edebilmek için borçlanmamız gerekmiyor. Biz geldiğimizde 4 lira borcumuz, 1 lira gelirimiz vardı. 2024’de 4 lira gelirimiz 1 lira borcumuz olacak. Nereden nereye geldik. İki büyük alt geçit yaptık, üçüncüsünü açacağız, çocuklar yatağa aç gitmesin diye günde 5 bin kişiye yemek verecek bir aşevi yapıyoruz, kreşler açtık, yenilerini açıyoruz, 111 otobüs aldık, 300 iş makinesi aldık, 5 yeni bulvar açtık, 197 bulvar ve caddeyi yeniledik ve bunların hiç birisi için borçlanmadık. 21 noktada yağmur suyu isale hattı yaptık ve 3 kritik noktada daha yapacağız, sadece Sarıçam’da 64 köye sağlıklı su götürdük, 5 bin konutluk TOKİ evleri de dahil birçok yerleşim biriminin su problemini çözdük, Yedigöze Barajı’ndan su getirmek için çok önemli bir projenin temelini attık. Gönlüm kalbim sizinle. Benim yüreğim Adana’ya hizmetle çarpar.

İlçede bir yüksek okulumuz var. Öğrencilerimiz burayı yazmıyorlardı. Yazsalar da kazandıklarında gelemiyorlardı. Onlar için misafirhane yaptık. Şimdi hem dışarıdan gelen öğrencilerin hem de Aladağlı evlatlarımızın okumasını sağlıyoruz”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP