“Bana on yılda yapadığın nedir siye sorsalar…”

“Bana on yılda yapadığın nedir siye sorsalar…”

ABONE OL
22 Aralık 2023 14:42
“Bana on yılda yapadığın nedir siye sorsalar…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki muhtarlık ziyaretlerini sürdürüyor.

Yurttaşlarla buluşan Çetin, Belediyeevleri Mahallesinde “bana sorsalar ‘10 yılda yapmak isteyip de yapamadığınız ne var?’ diye Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi derim” sözlerini kullandı.

Göreve geldiğinden bu yana ayrım yapmadan tüm Çukurovalıları kucaklayarak eşit ve adaletli hizmet götürmeye çalıştıklarını anlatan Çetin, şunları söyledi:

“Zamanında Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi için Çin’den bir firma geldi. Başlayıp bitireceklerdi. O zaman gelin imzanızı atın dedim. Ancak imza tamamlanmayınca adamlar 3 ay bekleyip gitti. Sonrasında da Türkiye’nin en büyük firmalarıyla görüşmeler yaptım. Ama sonuçlanmadı. Sizin dediğinizin dışında bir şey yapmam. Bana derseniz ki burayı afet riskli alan dışına çıkaralım, bakanlıkla görüşün derseniz ona da varım. Siz ne derseniz onu yapacağız.

Adana Koop Semt Pazarı için 5 kez ihaleye çıktık ama giren olmadı. Bu projenin gecikme sebebi budur. Şimdi 6’ncı ihaleyi yaptık ve çok şükür tamamladık. Yer teslimini yapıyoruz. Pazarın çevresinde de dükkanlar olacak. Sizlere güzel bir eser kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik ortama güven olmadığı için ihalelere kimse girmek istemiyor yoksa bu kapalı pazar çoktan biterdi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP