“Öğretmenlerimiz geleceğin mimarıdır…”

“Öğretmenlerimiz geleceğin mimarıdır…”

ABONE OL
24 Kasım 2023 12:17
“Öğretmenlerimiz geleceğin mimarıdır…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir/ Olaynet– Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir ileti yayımladı. İletisinde günün önemine vurgu yapan Tosun, öğretmenlerin geleceğin mimarı olduğuna dikkat çekerek şu sözleri kullandı:

Yaşamımızda öğretmenlerimizin silinmez izleri vardır. 100. Yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti; öğretmenlerimizin azmi, emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşündeki meşalesini hiç söndürmeden yoluna devam etmektedir.

Öğretmenlerimiz, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında yetiştirdiği öğrencilerle Türkiye Cumhuriyeti’ni özgür ve bağımsız bir devlet olarak, sonsuza kadar yaşatmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecektir.

Başöğretmenimizin yaktığı eğitim meşalesini büyük bir azimle, fedakarlıkla elden ele taşıyarak; vatanın her bir köşesine ilmin ışığını yayan, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimiz istikbalimizin de mimarlarıdır.

Biz de Ulu Önder Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” sözünün izinden ilerliyor, belediyemiz bünyesindeki Destek Eğitim Kurs Merkezi ve okul öncesi eğitimde Gündüz Bakım Evlerimizle eğitimde fırsat eşitliğini destekliyor, çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğe hazırlanırken yanlarında oluyoruz.

Sevgili Öğretmenlerimiz;

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü  kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP