DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


İnfo Yatırım, yatırımcılarla uzmanları Adana ve Mersin’de buluşturuyor
  • OLAY NET
  • Ekonomi
  • İnfo Yatırım, yatırımcılarla uzmanları Adana ve Mersin’de buluşturuyor

İnfo Yatırım, yatırımcılarla uzmanları Adana ve Mersin’de buluşturuyor

ABONE OL
17 Kasım 2023 16:20
İnfo Yatırım, yatırımcılarla uzmanları Adana ve Mersin’de buluşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırım ekosisteminin daha bilinçli ve donanımlı olması adına sorumluluk üstlenmeye devam ediyor. İnfo Yatırım bu amaçla bir yandan ürettiği nitelikli içerikleri tüm iletişim kanallarından yatırımcılarla paylaşırken bir yandan da yatırımcıları piyasa uzmanlarıyla bir araya getirerek önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Yatırımcılar için fırsat

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getirdiği yatırımcı buluşmalarının 9’uncusunu 25 Kasım Cumartesi Günü Saat 13.30’da Adana HiltonSA’da gerçekleştirecek. Mersin’deki 10. buluşma ise 26 Kasım Pazar Günü Saat 13.30’da Mersin HiltonSA’da yapılacak. Etkinlikte, finans ve piyasa uzmanları yatırımcılara, dünya ve Türkiye ekonomisi ile borsa başta olmak üzere sermaye piyasalarına ilişkin görüş, öneri ve değerlendirmelerini aktaracak.

Katılımlar ücretsiz

İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlük görevini üstleneceği Yatırımcı Buluşmaları’na kayıt formunu dolduran herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. 25 Kasım Cumartesi günü Adana’da yapılacak etkinliğe katılmak için https://kayit.infoyatirim.com/adana-yatirimci-bulusmasi, 26 Kasım Pazar günü Mersin’de gerçekleşecek etkinliğe katılmak içinse https://kayit.infoyatirim.com/mersin-yatirimci-bulusmasi linklerine tıklanarak açılan sayfadan hemen kayıt olunabiliyor.

iNFO Yatırım kimdir?:

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve İdeal Finansal Teknolojiler, Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini giderek artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir. Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapı ile birleştiren İnfo Yatırım, 11’i İstanbul’da olmak üzere toplam Türkiye’nin 30 noktasındaki istibat bürolarıyla hizmet vermektedir. İnfo Yatırım, 2021 yılında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Altın Boğa Ödülleri’nde Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) Pazar Payı Artış Lideri ödülünü kazanmıştır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP