Voleybolcu kızlar prim istedi mi?

Voleybolcu kızlar prim istedi mi?

ABONE OL
7 Eylül 2023 16:40
Voleybolcu kızlar prim istedi mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomist-ekonomi yazarı Mahfi Eğilmez, Yeniçağ’dan Şerafettin Tilki’nin voleybolcu kızlarla ilgili yazdıklarını paylaştı.

Eğilmez, voleybolcu kızlara ne kadar prim istedikleri sorulduğunda, verdikleri yanıtı X’de anlatırken şu sözleri kullandı:

“Voleybolcu kızlara ne prim istedikleri sorulmuş. Şerafettin Tilki Yeniçağ’da yazmış: “Yer Belçika’nın başkenti Brüksel. Yani AB’nin merkezi. Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ekibi ve diğer görevliler salonda. Daniele Santarelli ve sporcular da hazır. Başkan, “Şampiyonluk için ne versek az. Prim olur, başka bir şey olur. Tüm özel isteklerinizi yerine getireceğiz. Salonda işiniz bitti. Şimdi söz sırası sizde” dedi.. Önce İtalyan hoca söz aldı. “Bu konuda konuşması gereken oyuncularım..” diyerek sözü Kaptan Eda Erdem’e bıraktı. Otelin salonu bir anda sessizliğe büründü. Kimseden çıt çıkmıyordu. İşte Eda’nın o kısa konuşması: “Atatürk’ün sporcu kızları, ülkesi adına kazandıkları başarıyı pazarlık konusu yapmaz. Ne prim ister, ne de başka özel bir şey. 85 milyona yaşattığımız mutluluk bize yeter..”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP