Taşköprü Lions Kulübü yeni dönem yöneticilerini seçti 

Taşköprü Lions Kulübü yeni dönem yöneticilerini seçti 

ABONE OL
13 Temmuz 2023 11:31
Taşköprü Lions Kulübü yeni dönem yöneticilerini seçti 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– 21 yıldır Adana’da çalışmalar yürüten, gereksinen her yere ulaşmaya çalışan Adana Taşköprü Lions Kulübü Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülke insanlarına hizmet etmeyi sürdürüyor.

Her yıl başkan olmak üzere değişen yönetim kadrosu, bu dönem de yalın bir törenle görev devri teslim töreni yaptı.

2022-2023 Dönem başkanı Ln.Melahat Atatözü görevini ve başkanlık madalyonunu Ln.Ülker Düzgüne teslim ederek 2023-2024 dönemine merhaba dedi.

Ln.Melahat Ataözü törende şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuz ve üye arkadaşlarımızla birlikte hizmet dolu bir yıl geçirdik. Oluşumumuzun en güzel yanı, “her lion bir liderdir “anlayışıyla her dönem başkan ve yönetim kadrosunun değişmesi. Bizler de görevler bir yıldır ve her yıl yeni yönetim kadrosu görevi devralır yüzden lions kulüpleri aslında bir liderlik okuludur. Ben görevimi tamamlayıp sevgili arkadaşlarıma devrediyorum. Biliyorum ki el birliği ile yine güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bütün kulüp arkadaşlarıma destekleri için çok teşekkür ederim.”

Tören, toplantı yönetmeni kurucu başkan Ln.F.Nurcan Özdemir’in yeni yönetimi sunmasından sonra ve Ln.Ülker Düzgün’e başkanlık madalyasıyla çekici verilerek son buldu.

Geçmiş dönemle yeni dönem başkanları dönem plaketi ile çiçeklerini sundu.

s.l.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP