Eski Göğüs ile Numune Hastanesi depremzedelere açılsın!

Eski Göğüs ile Numune Hastanesi depremzedelere açılsın!

ABONE OL
25 Şubat 2023 13:20
Eski Göğüs ile Numune Hastanesi depremzedelere açılsın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ Olaynet– Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta oluşan 7.7 ile 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında fırsatçıların ikiye, üçe katladığı kira ücretleri yurttaşı daha derin kaygılara sürüklüyor. Adana içerisinden olmasa bile, komşu illerden gelenlerin barınma konusu başlı başına sorun oluyor.

Adanalı şair Duran Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a açık çağrıda bulunarak, eski Göğüs Hastanesi ile Numune Hastanesi’nden yararlanılabileceğini, en az ikibin ailenin burada barınma sorunun çözüleceğini belirtti.

Aydın’ın paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Yüzyılın acısını toplumca yaşadığımız depremde yakınlarını yitiren yurttaşlarımızın yarasını sarmak, onlara kol kanat germek için yaptıklarınıza çok teşekkür ediyorum. Ancak, daha bu sabah önünden geçerken gördüğüm, birkaç yıldır boş olarak bekletilen, depremden hasarsız çıktığı açıkça belli olan; eski GÖĞÜS HASTANESİ ile NUMUNE HASTANESİ’ni; bir çadıra, sıcak yemeğe, tuvalet-banyoya muhtaç evsiz-barksız en az ikibin (2.000) aileye açarsanız kira ücretlerini acımasızca artıran fırsatçı ev sahibi zulmünü bir ölçüde engellemiş olursunuz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP