Vali Elban ilçe buluşmamalarını sürdürüyor…

Vali Elban ilçe buluşmamalarını sürdürüyor…

ABONE OL
27 Ocak 2023 17:03
Vali Elban ilçe buluşmamalarını sürdürüyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ Olaynet– Vali Dr. Süleyman Elban, önce Aladağ Kaymakamlığı’nı arından Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Öğrenmenin yaşam boyu sürdürülen bir çaba olduğunu dile getiren Vali Elban, toplum yararı gözeten bu tür eğitici, öğretici çalışmaları önemsediklerini, her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi.

Yurttaşların sorun, istem ve önerilerini dinlemek üzere bu tür buluşmaları sık aralıklarla yineleyen Vali Elban, Aladağ ilçesinde sırasıyla Sinanpaşa, Kıcak ile Büyük Sofulu Mahallelerinde yurttaşlarla da bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Vatandaşlarla yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Vali Elban, mahallelerin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

Tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde olmayı sürdüreceklerini söyleyen Vali Elban, “İlçe ve mahallelerimize yapılacak yeni yatırımların hızlı bir şekilde vatandaşımıza ulaştırılabilmesi, bunun yanında sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli” sözlerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP