Bill Gates büyükbaba oluyor …

Bill Gates büyükbaba oluyor …

ABONE OL
21 Aralık 2022 16:22
Bill Gates büyükbaba oluyor …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Dünyanın en zenginleri arasında yer alan Bill Gates, GatesNotes’de, “2023 Dileğim” köşe başlıklı yazısında, kaç yaşında olduğunu, ayrıca yeni yıla büyükbaba olacağını belirtti.

Gates, yazısında “ekim ayında 67 oldum, o kadar yaşlı olduğuma inanmak zor, Amerika’da benim yaşımdaki çoğu insan emekli” sözlerine yer verdi.

Gates, yazısında şu sözlere yer verdi:

“Yirmi yılı aşkın bir süre önce başladığım, kaynaklarımın büyük çoğunluğunu topluma geri vermek olan projemde hâlâ tam gaz ilerliyorum. Dünyanın en zengin insanları listesinin neresinde olduğum umurumda olmasa da, vermeyi başardıkça listeden düşeceğimi ve sonunda listeden tamamen çıkacağımı biliyorum.

Hayırseverliğimi her zaman dünyanın her yerinde gördüğüm korkunç eşitsizlikleri azaltmanın bir yolu olarak görmüşümdür. Ayrıca, servetimi çoğu insan için en iyi şekilde topluma geri verme sorumluluğunu da hissediyorum. Ama son zamanlarda dünyaya yeni bir mercekten bakmaya başladım- büyük kızım bana gelecek yıl büyükbaba olacağıma ilişkin inanılmaz bir haber verdiğinde…”

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP