1.Tesbih Ve Doğal Taşlar Fuarı Yoğun ilgi

1.Tesbih Ve Doğal Taşlar Fuarı Yoğun ilgi

ABONE OL
26 Aralık 2022 18:05
1.Tesbih Ve Doğal Taşlar Fuarı Yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ Olaynet– Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 bin metrekare alan üzerinde kurulan, 250 yerli ve 20’nin üzerinde de yabancı firmanın katıldığı 1. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı büyük ilgi gördü.

Bu yıl ilk kez düzenlenen, ayrıca ülkemizde de bir ilk olma özelliğini gösteren fuar, 143 bin 500 kişiyi konuk etti.

Fuara katılım gösteren firmaların da büyük bir hoşnutluğuyla tamamladığı fuar için gelecek yılın planları şimdiden yapılmaya başlandı.

25 Aralık’ta kapılarını kapatan 1. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Dr. Süleyman Elban; fuarın gördüğü ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Vali Elban, şunları söyledi:

“Bu fuar sayesinde gördük ki sektörün bu organizasyona çok ihtiyacı varmış. Gerek ülkemizin çeşitli illerinden gerekse yurt dışından gelen firmalar, buradan çok mutlu ayrıldılar ve fuarın yeniden yapılması ile ilgili taleplerini bizlere şimdiden ilettiler. Elbette güzel bir iş çıkarmış olmanın haklı gururu içindeyiz. Ortaya çıkan bu sinerji, bizlere her yıl bir öncekinden çok daha kapsamlı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirmenin sorumluluğunu ve heyecanını da beraberinde getiriyor. İnanıyorum ki fuarlar kenti olan ilimize kazandırdığımız bu yeni fuarın çok uzun bir yolculuğu olacak ve Adana’mıza güzel şeyler kazandıracak.” dedi.

Fuar organizasyonlarının büyük bir emek işi olduğunu aktaran Vali Elban, “Adana’mızın fuar takvimine 1. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nı da ekledik. Binbir emek ve çalışmanın bir neticesi olan bu güzel fuarımıza katkı sunan, destek olan belediyelerimize, ÇUFAŞ’a, odalarımıza, tesbihçi esnafımıza, firmalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, kamu kurum kuruluşlarımıza ve basın mensuplarımıza  teşekkür ediyorum. Adana için, bu güzel kentin insanları için çok daha güzel işleri gönül birliği, el birliğiyle gerçekleştirme temennisiyle emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP