Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




İdmanyurdu, Trabzonspor maçına hazırlanıyor

ADANA/ Olaynet– Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubu beşinci hafta

ADANA/ Olaynet– Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubu beşinci hafta maçında Adana Demirspor Bitexen İdmanyurdu Futbol Kulübü, pazar günü saat 12.00’de kendi evinde karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu maçtan iyi bir sonuç elde edeceklerini belirten Teknik Direktör Aslı Canan Sabırlı, maç öncesi analiz yaptıklarını, karşılamanın yeneni olmak istediklerini vurguladı.

Her maç için ayrı bir heyecan duyduklarını belirten Sabırlı, mobilbahisgiris.com em>”Kendi iç sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız.  Çünkü kendi sahamızı biliyoruz. O bakımdan onu avantaja çevirmeye çalışıyoruz.  Rakibimiz güçlü ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Maçın oynanacağı günün bir gün öncesinde de idman yaparak hazırlıklarımızı tamamlayacağız.  Biz de avantaj elde edebilmek ve daha yüksek moralle çalışabilmek için şehrin yapısını, yönetimini, taraftarın moralini yükseltmek için mutlaka bu maçtan iyi bir sonuç elde etmemiz gerekiyor “dedi.