Kozan’da Yerli Malı kutlaması…

Kozan’da Yerli Malı kutlaması…

ABONE OL
17 Aralık 2021 17:04
Kozan’da Yerli Malı kutlaması…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Yerli Malı Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Özgan açıklamasında yerli malı tüketilmesinin önemine vurgu yaparken şunları söyledi:

Ülkemizin bağımsızlığının korunmasının en önemli yolu, ekonomik gücünü elinde bulundurmasından geçer, kendimiz üretirsek, ülkemizde üretilen ürünleri tüketirsek bu ülke güçlü bir ülke olur. Dünyamız büyüdükçe tüketimin arttığı, insan ihtiyaçlarının fazlalaştığı gerçeği ortaya çıktı. Hızlı bir tüketimle dünyanın bir çöp yığını haline gelmesinin önüne geçmek amacıyla bilinçli tüketim alışkanlığı edinmemiz de kaçınılmaz oldu. Tüm bu sebeplerden dolayı ülkemizde üretimi arttırmak, kendi ülkemizde üretilen ürünlerin öncelikle alınmasını sağlamak gibi konuların ekonomik bağımsızlık adına ne denli önemli olduğu örnekleriyle karşımıza çıktı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında üretimin ve tarımın değerini insanlık olarak
bir kez daha kavramış olduk. Kozan’ımızda üreticinin desteklenmesi adına Kozan Belediyesi olarak birçok projeler ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP