Gençlere “motivasyon etkinliği”   

Gençlere “motivasyon etkinliği”  

ABONE OL
16 Kasım 2021 14:14
Gençlere “motivasyon etkinliği”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin- Anakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesindeki MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi tarafından “Motivasyon Etkinliği” adıyla yeni bir hizmet başlatıldı. Anakentin kent merkezinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri Motivasyon Etkinliği kapsamında Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya geldi. Üniversite sınavına hazırlanan gençlerin motivasyonunu artırmak amacıyla ilki gerçekleştirilen etkinlik, ilerleyen haftalarda da devam edecek.

Sınav stresi, gelecek kaygısı ve ‘yapabilir miyim’ endişesi üniversite sınavına hazırlanan gençler için büyük bir yük haline gelmeye başladı. Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi’ndeki MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nde öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti veren Mersin Anakent Belediyesi, gençlerin bu yüklerini hafifletmek amacıyla şimdi de “Motivasyon Etkinliği” hizmetini başlattı. Etkinliğe katılan gençler, Kongre ve Sergi Sarayı önünde ‘1 Ekmek 1 Çorba’ hizmeti ve çay-kahve ikramıyla karşılandı.

Anakent Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, gençlerin motivasyonunu artırmak istediklerini vurgulayarak, “İlk etkinliğimizi kent merkezindeki Kurs Merkezimizin öğrencilerine yönelik düzenledik. Bundan sonra diğer ilçelerimizdeki öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bu aslında öğrencilerimizden rehberlik birimimize gelen bir istek” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP