Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Siyaset sahnesinde Kılıçdaroğlu tartışması

Gürsel Tekin, katıldığı bir yayında ya da buluşmada Kemal Kılıçdaroğlu’nun halk içindeki karşılığına yönelik açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin, katıldığı bir yayında ya da buluşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nun

Eski cumhuriyet halk partisi genel sekreteri Gürsel Tekin, katıldığı bir yayında ya da buluşmada Kemal Kılıçdaroğlu’nun halk içindeki karşılığına yönelik açıklamalarda bulundu. Tekin, Kılıçdaroğlu’nun sokağa çıkması durumunda yurttaşların onu çok sıcak karşılayacağını, bağrına basacağını ileri sürdü.

Bu açıklamaların ardından Avukat Cemil Çiçek, toplumsal iletişim platformu X üzerinden bir paylaşım yaparak takipçilerine düşüncelerini sordu. Çiçek, paylaştığı görüntülü iletiyle birlikte “Kemal Kılıçdaroğlu’nu sokakta görseniz yüzüne ne söylersiniz?” sorusunu yöneltti.

Kullanıcılardan Gelen Tepkiler Farklılaştı

Söz konusu paylaşımın altına kısa sürede çok sayıda yorum geldi. Paylaşılan görüşler toplumun, partililerin bakış açısındaki ayrışmayı gözler önüne serdi:

Olumsuz Eleştiriler: Kimi kullanıcılar, geçmiş seçimlerdeki kararları, parti içi tartışmaları, son mahkeme sürecini öne sürerek sert eleştiriler yöneltti. Siyaset alanından çekilmesi gerektiğini belirten görüşler ağırlık kazandı.

Destek Verenler: Bazı yurttaşlar ise Kılıçdaroğlu’nun geçmişteki yürüyüşlerini, birleştirici dilini anımsatarak kendisine duydukları saygıyı, sevgiyi dile getirdi.

Parti içindeki yönetim tartışmaları, yargı kararları sürerken siyasetçilerin sokağa yansıyan karşılığı toplumsal alanda en çok konuşulan başlıklar arasında kalmayı sürdürüyor.