Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




“Ayrışma değil bütünleştiren olacağız…”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na geçici olarak atanan Gürsel Tekin, SÖZCÜ TV’ye yaptığı açıklamada mahkeme kararının henüz kendisine ulaşmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na geçici olarak atanan Gürsel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na geçici olarak atanan Gürsel Tekin, SÖZCÜ TV’ye yaptığı açıklamada mahkeme kararının henüz kendisine ulaşmadığını belirtti. Tekin, “Asla ya da bunun tarafı değiliz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu en çok eleştiren benim. Ben ile dört arkadaşım kırk yıllık CHP’liyiz. Ayrışan değil, bütünleştiren; bu biçimde iktidara yürüten siyaset yürüteceğiz” dedi.

Kararın kendisine ulaştığı anda görevi üstleneceğini belirten Tekin, bu görevi reddetmeyeceğini açıkladı. CHP’nin adliye koridorlarında değil, halkın içinde siyaset yapması gerektiğini vurgulayan Tekin, geçici heyetin partiyi birlik içinde kongreye taşıma kararlılığında olduğunu dile getirdi.