Harris 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı 
  • OLAY NET
  • Dünya
  • Harris 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı 

Harris 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı 

ABONE OL
23 Temmuz 2024 15:37
Harris 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların başkan adaylığına en yakın isim olan Kamala Harris, rekor düzeyde bağış topladı.

Harris’in ekibinden yapılan açıklamaya göre, Biden’ın başkan adaylığı konusunda kendi yerine aday göstermesinden itibaren son 24 saatte Harris’e 81 milyon dolar bağış yapıldı.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, ABD medyasında yer alan haberlere göre, söz konusu rakam, 24 saat içinde ulaşılmış en yüksek bağış miktarı olarak kayda geçti.

Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Biden’ın yarıştan çekildiğini açıklayarak yerine kendisini aday göstermesinden sonra ilk kez halka açık bir programda konuştu.

Biden’a övgüler düzen Harris, “Biden’ın bir dönem başkanlığındaki başarı mirası, iki dönem görev yapan çoğu başkanın mirasını şimdiden geride bıraktı” sözlerini kullandı.

Biden’ın “dürüstlüğü, onuru, inancına ve ülkesine bağlılığına” yönelik niteliklerine her gün şahit olduğunu söyleyen Harris, “Başkanımız Joe Biden, Amerikan halkı ve biz, milletimize yaptığı hizmetlerden dolayı derinden minnettarız” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP