Filenin Sultanları’nda kadro krizi

Filenin Sultanları’nda kadro krizi

ABONE OL
27 Temmuz 2024 18:08
Filenin Sultanları’nda kadro krizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Voleybol Takımı’nda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kısa bir süre kala Tuğba İvegin’in kadrodan çıkarılıp yerine İlkin Aydın kadroya alındı.

12+1 kişi olarak belirlenen kadroda İlkin aslar arasına dahil edilirken, Beyza Arıcı +1 isim olarak yer almaya devam etti.

Kararın teknik nedenler olarak belirtilmesi ancak Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan bir açıklama yapılmaması tepkilere neden oldu. Takımın antrenörü Daniele Santarelli, tepkiler üzerine Instagram’daki son paylaşımını yorumlara kapattı.

Hürriyet’in haberine göre; Tuğba’nın menajeri Tunç Afşar, “Bu bir teknik tercih meselesi. Ancak bu tercih Paris’te değil de, oraya gitmeden önce İstanbul’da yapılsaydı tabii ki daha şık olurdu. Tuğba şu an çok üzgün ve moralsiz.” dedi.

Afşar, değişik yorumlara nedem olan Bakara Suresi paylaşımını neden yaptığını ise şöyle anlattı: “Bakara suresi ile ilgili paylaşımda ifade edildiği gibi, Tuğba kadroda kalsaydı kim bilir belki de büyük bir sakatlık yaşayacaktı ve onun açısından durum çok daha üzücü olacaktı. Milli takım sürecinde yaşananlarla ilgili TVF’nin açıklama yapmasını beklemek en doğrusu.” sözlerini kullandı.

Tuğba, TVF’nin tüm sosyal medya hesaplarını izlemeyi de bıraktı.

HABER: NTV

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP