Çukurova işçilerinin promosyon sevinci

Çukurova işçilerinin promosyon sevinci

ABONE OL
3 Temmuz 2024 16:56
Çukurova işçilerinin promosyon sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Çukurova Belediyesi işçilerinin banka promosyonu ihalesi sonuçlandı.  Atılan 3 yıllık imzaya göre her işçi 45 bin TL promosyon ödemesi alacak. Promosyon ihalesini yöneten Başkan Emrah Kozay, her koşulda emekçilerin yanında olduklarını belirterek, “Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. Biz her koşulda çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kullandı.

Kozay, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, belediye bürokratları, Çukurova İmar AŞ yöneticileri, bankaların temsilcileri ile belediye emekçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesine 8 banka katılarak öneri verdi. Açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilen ihalenin 8. turunda 3 yıllık dönem için işçi başına 43 bin TL ile en yüksek öneriyi veren Yapı Kredi Bankası temsilcileri, Başkan Kozay’ın istemiyle bu rakamı 45 bin TL’ye yükseltti.

Başkan Kozay, “Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45.000 TL promosyon alacak. Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP