Karalar, tüm siyasi partilerin adaylarına başarılar diledi…

Karalar, tüm siyasi partilerin adaylarına başarılar diledi…

ABONE OL
28 Şubat 2024 05:37
Karalar, tüm siyasi partilerin adaylarına başarılar diledi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı ilçesinde halkla buluştu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karalar, Karaisalı’da yaptığı konuşmasında diğer siyasi partilerin adaylarına başarılar diledi.

“Adanalıyık Allah’ın Adanamıyık” sözünün Çanakkale Savaşı’nda Adanalıların kahramanlıkları ile düşmanı şaşkına çeviren zekalarından kaynaklandığını anlatan Karalar, Adanalıları Çanakkale’de ve Adana’nın kurtuluşunda ölümün bile ayıramadığını, siyasetin de ayıramayacağını belirten Karalar, “Bizi kimse ayıramaz, bölemez. Bu ülke kolay kurtarılmadı, kolay kurulmadı” dedi.

Karaisalı’ya yapılan çok önemli hizmetleri anlatan Karalar, asfalt, yol, su, köprü, su deposu ve daha birçok hizmetin Karaisalı’da hayata geçirildiğini, kalan az sayıda sorunun da mutlaka çözüleceğini açıkladı.

Üreticiye fide, yem, güneş paneli, ilaç dağıttıklarını kaydeden Başkan Vbet Zeydan Karalar, halka hizmet edilirken siyasi parti ayrımı yapılmadığını bildirdi. Hizmet ederken oy hesabı da yapmadıklarını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiklerinden itibaren ülke genelinde büyük felaketler yaşanmasına ve çok kötü bir mali yapıyı devralmalarına rağmen, adeta bir mali mucize gerçekleştirerek çok büyük hizmetlere imza atıldığını belirtti.

Karalar sözlerini şöyle sürdürdü:

Belediyemizi borç batağından kurtardık. Borç gelirin 4 katıydı, geliri borcun 4 katı haline getirdik. Karaisalı dahil Adana’mızın bütün ilçelerine çok daha fazla hizmet edebilecek hale geldik. Karaisalı’ya 4 köprü daha yapacağız, çeşitli noktalara çok önemli ihtiyaçların karşılanacağı mahalle merkezleri inşa edeceğiz, genç kardeşlerimizin spor yapacağı halı saha da yapacağız. Karaisalı halkı bizim dönemimizdeki kadar hizmeti hiçbir zaman görmedi. Yenilerini de hayata geçireceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP