0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı başrollerinde buluşturan ‘Gaddar’ dizisinin dün akşam yayınlanan heyecan ve aksiyon dolu 6. bölümü seyircileri ekran başına kilitledi. Dağhan’ın giderek Gaddar’laştığı yeni bölüm izleyicilerin büyük beğenisini toplarken sosyal medyada da çok konuşuldu ve gece boyunca gündemden düşmedi.

Dizinin dün akşam yayınlanan 6. bölümünde Dağhan, Enver’in kurduğu tuzakla köşeye sıkışırken Gürkan da artık onun bir tetikçi olduğunu öğrendi. Dağhan herkesle savaşmayı göze alırken Müdür’ün kendisine sunduğu teklif cazip gelmeye başladı. Gürkan, Aydan’ın Dağhan’a olan duygularını değiştirmek için Enver’in gönderdiği videoyu kendisine izletti. Aydan ise Dağhan’ı hapse girmekten kurtarmak için Gürkan’dan görüntüleri gizlice aldı ve yok etti. Müdür Dağhan’ın cevabını beklerken Dağhan, mahallesinde öldürülen taksicinin katilini aramaya başladı. Katilin izini sürerken yolu eski arkadaşı Mesut’la kesişti. Umutcan Ütebay’ın Mesut karakteriyle dahil olduğu dizide Dağhan’la ikisinin neler yaşayacağı şimdiden merak yarattı. Bu sırada oğlunun son yaptıklarından sonra Yağmur’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini anlayan Ekber, Davut’u tehdit etti.

Bu sırada Aydan, Dağhan’ı hapse girmekten kurtardığını söylemek için çağırdığında ikili arasında büyük bir yüzleşme yaşandı. Oya, Dağhan’la birleşme umudunun kızını mahvettiğini düşündüğünden onu Dağhan aşkından kurtarmak için Şengül kozunu kullandı. Öte yandan Enver’i Yağmur’dan ayırmak için harekete geçen Ekber’le oğlu aralarındaki gerilim iyice tehlikeli bir hal aldı. Ekber oğlunu yakın arkadaşının kızıyla evlendirmek isterken Enver babasının arkadaşını öldürerek bu işten sıyrılabileceğini düşündü. Bu zamana kadar bir canavar olmadığını söyleyen Ekber arkadaşının ölümüyle her şeyi yapabilecek noktaya geldi. Bu sırada taksicinin katilinin peşinde olan Dağhan, adamı bulup adamın intikamını aldı. Taksicinin babasına katilin cesedini götüren Dağhan kendisini Gaddar olarak tanıttı, hemen sonrasında ünü herkese dağılırken tüm duvarlarda “Gaddar Kötüleri Haklar” yazıları yayılmaya başladı. Enver’i de yıkma planları devam eden Dağhan ona zarar vermenin yolunu bulurken kendisinin adamı ile malları arasında onu bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Artık evde olan Yağmur babasıyla arasını düzeltmeye çalıştı ama Ekber’in tehditi Davut’un psikolojisini iyice kötü hale getirdi ve kriz geçirmesine sebep oldu. Yağmur babasını hastaneye yetiştirdi, tüm aile ve Enver hastanede bir araya geldi. Enver Dağhan’ı Yağmur’a zarar vermesi ihtimaline karşı babasıyla ilgili uyarırken Ekber’in adamları Yağmur’u hastaneden zorla kaçırdı. Bölümün sonunda Dağhan ve Enver, Yağmur’u Ekber’in elinden kurtarabilecek mi sorusu akıllarda kaldı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan ‘Gaddar’ın senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP